Nyheter!

Jag har pratat med hyresvärden, den nya, och han låter mig flytta in tidigare. Gratis! Tur jag har! :-D Nu kanske jag inte kan göra det men jag kan i alla fall börja flytta tidigare, städa och fixa. Jag städar mot att jag får komma in tidigare. Inga problem. 
 
Nu är det bara bilen som fattas... Snart så, är även den på plats. ;-) 
 
Det är verkligen så att det stämmer, det du vill ha det får du. Ha bara rätt fokus och tro på att det blir så. Och ett par, eller fler, bra vänner som boostar dig. ;-) Rhonda Byrne var inte ute och cyklade när hon skrev böckerna om visualisering, ask-believe-recieve. Det stämmer så bra! Jag har kört med det ett år nu, drygt, förmodligen längre, och det fungerar. Allt jag vill ha får jag. Inte på direkten, saker ska stämma först, men sen så.. Då är det på plats. Det funkar. 
 
Läs böckerna! The Secret, The Power, The Hero och The Magic av Rhonda Byrne. Också Sanna Ehdins och Louise L Hays böcker och Doreen Virtue såklart, denna underbara människa.. 
 
Men, snart bor jag då här: 
 
Allmänt | doreen virtue, flytta, louise hay, rhonda byrne, sanna ehdin, the hero, the magic, the power, the secret | | Kommentera |
Upp